Sophienberg Slot

På Sophienberg Slot kan du sikre at dit event bliver en succes. Uanset om det er konference, møde, bryllup eller noget helt tredje så er det historiske slot og de naturskønne omgivelser et rigtigt godt valg.

  • Nordsjælland
  • 5 - 200
  • 64
33 23 95 75

Sophienberg Slot

Kun 20 min. Fra København ligger skønne Sophienberg Slot. Stedet emmer af historie og er de perfekte rammer for konference, bryllup og fest, uanset om det er for en dag eller med overnatning, giver Sophienberg slot rig mulighed for at gøre dit arrangement helt perfekt.

Tidligere har slottet været Kongeligt lystslot men har igennem tiden skiftet ejere. Slottet blev renoveret i 1990 og drives i dag som kursusejendom hvor de er specialister i at sikre rammerne for dit arrangement.

De historiske rammer på Sophienberg Slot er nærmest perfekte til et mordmysterie hvor jeres middagsselskab krydres med underholdende teater, mystik og gådeløsning. Slottets store park giver også optimale muligheder for vores udendørs teambuilding events som Dysten eller Ad Gandalfs Veje. Skal jeres møde eller konference ende med fest, leverer vi også gerne underholdningen.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event