Restaurant KöD

Hos Restaurant KöD får du en smagsoplevelse kombineret med en sjov og underholdende aften i selskab med Midgaard Event.

  • København
  • 2 - 150
33 23 95 75

Restaurant KöD

Restaurant KöD lægger op til smagfuld stemning i deres flotte lokaler i København. På restauranten kan du i charmerende omgivelser nyde en overdådig middag suppleret med gode vine og service i top. Restaurant KöD serverer bøffer af den fineste kvalitet fra Danmark, USA og Uruguay. Efter middagen har du mulighed for at nyde en lækker drink i selskab med dine kollegaer og bekendte.

Lokaler

Restaurant KöD på Vesterbro tilbyder selskabslokaler fordelt på to etager.

I “Jagtstuen” er der mulighed for at arrangere et middagsevent med plads til 24 spisende gæster. Lokalet er placeret væk fra de andre spisende gæster, og er derved det mest private lokale.
I kælderen befinder “Stalden” sig, hvor der i hyggelige omgivelser er plads til 12 spisende gæster.
Også i kælderen befinder “Laden” sig. Her er der plads til 16 spisende gæster ved to langborde.
I kælderen er der plads til 60 spisende gæster, fordelt over flere borde. Kælderen er indrettet med en hyggelig stemning med flotte bjælker i loftet og rå vægge.
I stuen er der plads til 70 spisende gæster fordelt over flere borde. Lokalet har også en bar, som kan tilbyde at lave lækre drinks til jer.

Vi tilbyder

I samarbejde med Midgaard Event har du mulighed for at gøre middagen mere underholdende med vores forskellige middagsevents.  Blandt andet kan vi tilbyde at afholde middagsmysterie i selskab med Hr. Thomson i Testamentet, eller mordmiddag sammen med Baron Bartholdy.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores middagsevents.

Bestil Midgaard Event