Comwell – Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard er med sin centrale placering  i Danmark og de vidunderlige omgivelser ved Agersø et godt bud på et uforglemmeligt ophold. Midgaard Event byder her på teambuilding og underholdning

  • Vestsjælland
  • 10 - 190
  • 210
33 23 95 75

Comwell – Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard er et specialiseret kursus- og konferencecenter i Korsør på Vestsjælland med 5-stjernede faciliteter og 3-stjernede værelser. De er flere år i træk blevet nomineret til titlen Danmarks Bedste Konferencecenter.

Huset er formålsindrettet til kursus- og konferencevirksomhed, og de har derfor optimale faciliteter med multijusterbare stole, trådløst internet og tidssvarende AV-udstyr. Derudover har de blandt andet IT-kundecenter og teknisk personale, som altid er klar til at hjælpe.

Som ét af meget få hoteller har Comwell Klarskovgaard gratis 100/100 Mbit fibernetforbindelse til internettet. Den hurtige forbindelse er særligt fordelagtig ved videokonferencer, hvis der skal downloades store præsentationer fra en hjemmeside, og hvis mange VPN-forbindelser bruges samtidig.

Avlsgården, Udsigten og Agersø indeholder alle de faciliteter, der skal til for at afholde et møde, hvor man kan være “sig selv”. I Avlsgården, Udsigten og Agersø får du adgang til plenumlokale, tilhørende grupperum, eget loungeområde i tilknytning til køkken og adgang til egen terrasse samt en skøn natur.

Mødemiljøerne giver dig og dine mødedeltagere en uforstyrret, hyggelig og alsidig arbejdsoase med plads til fleksibilitet, hvor du selv styrer, hvornår mødepauserne skal afholdes, om mødet skal rykkes ud på terrassen, eller om det er tid til en energigivende gåtur i den skønne natur.

Hos Comwell Klarskovgaard er holdningen, at gode råvarer både kan smages og fornemmes. Køkkenchefen er en ildsjæl, der holder fast i gamle traditioner for god kogekunst, tilsat forfriskende strejf af nutidens tendenser. Derfor bliver al mad tilberedt fra grunden – lige fra friskbagt brød til den varmrøgede ørred. Det giver mad, der vækker og glæder sanserne. Det er således ikke uden grund, at Klarskovgaard’s køkken er anerkendt af “Gastronomy Denmark”.

Når det er tid til en pause, byder Midgaard Event ind med dagens aktiviteter. Således arrangerer vi både Dysten og Team 007, der giver et afbræk og aktiverer både krop og sind. Vi sørger for at I har højt til himlen og er tæt på naturen, og kommer tilbage til jeres arrangement med fornyet energi.

Nyd det professionelle og moderne samtidig med at Midgaard Event gør dagen anderledes og spændende.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event