Havreholm Slot

Hold jeres konference i de smukke fredsfyldte omgivelser i Nordsjælland der er ramme for Havreholm Slot, som tilbyder konferencelokaler, hotel, restaurant i storslået natur. Vi supplerer med teambuilding og fungerer som den sunde pause.

  • Nordsjælland
  • 18 - 130
  • 115
33 23 95 75

Havreholm Slot

I de skønne Nordsjællandske omgivelser nær Hornbæk i nærheden af skov, marker og golfbane finder man perlen Havreholm Slot, der både fungerer som konferencecenter, afvikling af selskaber, aktivitetscenter, hotel og restauration. Her finder man ikke kun natur i verdensklasse, men også et fuldt udbygget møde- og rekreationssted i historiske rammer, som sætter mennesker, kvalitet og detaljer i højsædet.

Havreholm Slot har en helt speciel atmosfære af fred og harmoni der skabes af udsmykningen i den store Havesal og parkens smukke partier, som er fremhævet med stensætninger samt et vandfald ved søen. Her kan mødedeltagerne nyde harmonien, de velholdte faciliteter og udsøgte forplejning.

Med både skov, golfbaner, Gurre Å, og marker så langt øjet rækker ligger denne perle smukt og kan give dit arrangement et ukonventionel format, hvor muligheden for aktiv underholdning og udfordringer kan udspille sig. De åbne vider giver stor mulighed for udfoldelse af Midgaard’s event Dysten, hvor deltagerne i naturlige omgivelser kæmper og bliver udfordret gennem flere forskellige aktiviteter. Hvis I derimod mere er til mysterier vil Havreholm slot danne den perfekte ramme for et af Midgaard Event’s Mordmysterier, hvor man bliver en del af den gode historie sammen med skuespillere, personale og en yderst udsøgt middag.

Alle disse skønne omgivelser og muligheder er beliggende kun 45 minutters kørsel fra København. Så hvorfor ikke gribe chancen med et med en event lidt udover det sædvanlige?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event