Comwell – Sorø

Comwell Sorø ligger midt i Sjællands smukke natur med udsigt til skove og søer. Under Danmarks største stråtag finder du en hyggelig og moderne kro såvel som et professionelt konferencehotel. Midgaard Event står for dagens kreative indslag.

  • Vestsjælland
  • 10 - 250
  • 170
33 23 95 75

Comwell – Sorø

Comwell Sorø byder på et inspirerende og afslappende konferenceophold, hvor der er plads til både store tanker og mulighed for at afholde forskellige arrangementer. De moderne faciliteter sørger for et let og nemt arrangement, og naturen udenfor inviterer til kreativitet og udfoldelse.

De mange faciliteter i og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Nyd f.eks. solen i hyggekrogen ved indgangen, gå eller løb en tur i den pragtfulde natur omkring Sorø og få appetit til senere eller slap af i pool-afdelingen, hvor pool og boblebad bidrager til et sundt og aktivt ophold.

Nyd frokosten eller middagen i Comwell Sorøs restaurant. Her kan du nyde de kulinariske indslag, som deres kompetente køkken sammensætter, og deres tjenere kan ligeledes præsentere en lang række spændende vine, som vil komplimentere og højne den kulinariske oplevelse.

Alene den flotte panoramaudsigt over Sorø og Pedersborg sø gør et besøg i restauranten til en oplevelse.

Midgaard Event arrangerer her flere udendørs og indendørs aktiviteter. Området udenfor muliggør en vifte af aktiviteter, der både inviterer til klassisk teambuilding, motion og underholdning. Prøv f.eks. en dag som agenter med Team 007, kæmp med og mod hinanden i Dysten – eller hvis vejret ikke er til det, byder vi på udfordringer med det klassiske mafiaspil Godfather Cluedo.

Nyd det professionelle og moderne samtidig med at Midgaard Event gør dagen anderledes og spændende.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event