Sinatur – Storebælt

I ekstravagante omgivelser finder man Sinatur Storebælt med vandet til nabo og den pragtfulde udsigt over Storebælt, hvor der er konferencelokaler, hotel, restauration og Midgaard Event tilbyder den utraditionelle event til den fortjente pause.

  • Fyn
  • 5 - 80
  • 230
33 23 95 75

Sinatur – Storebælt

Nyborg ligger midt i landet omgivet af skov og strand, hvor du med vandet som nabo finder det nyrenoverede og moderniserede Sinatur Storebælt, der fungerer som konferencecenter, hotel og restauration. Her kan deltagerne nyde den afslappende atmosfære, der skabes af den gode kombination mellem det moderne og den ekstravagante udsigt.

På den ene side har man den smukkeste udsigt over Storebælt og på den anden side har man hyggelige Nyborg by. Udover skønne omgivelser byder Nyborg på en masse andre ting, du kan f.eks. gå til koncert, se en forestilling på Danmarks ældste friluftsteater, gå en tur i parken på Strandvænget eller besøge den gamle kongeborg, Nyborg Slot. Der er skrevet Danmarkshistorie på dette sted og Nyborg formår at binde fortid og nutid sammen på smukkeste vis.

Sinatur Storebælt danner dejlige og afslappende rammer om dit arrangement, stort som små – inde som ude. De store udendørs arealer ned til vandet giver de perfekte omgivelser til udfordrende, sjov og aktiv udfoldelse. Så hvis I er til agenter og efterretningstjensten, så prøv kræfter med at se, om I virkelig har alle de færdigheder der skal til med Midgaard’s event Team 007. Sinatur Storebælt er også en oplagt scene til eventyrlig bueleg eller Gandalfs puslespil i det konkurrencefyldte Dysten.

Sinatur Storebælt befinder sig midt i landet og er nemt for alle at komme til. Så hvorfor ikke gribe chancen og opleve et totalt nyrenoveret Sinatur Storebælt samt den fantastiske natur med et utraditionelt event fra Midgaard Event? Genåbnede efter modernisering den 2. april 2013.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event