First Hotel Kong Frederik

First Hotel Kong Frederik i hjertet af København giver en luksus oplevelse med gode muligheder for konference og møde. Lad Midgaard Event arrangere dit event og få en oplevelse i særklasse.

  • København
  • 5 - 60
  • 150
33 23 95 75

First Hotel Kong Frederik

I hjertet af København finder du First Hotel Kong Frederik, et moderne hotel med en lang historie. Hotellet kan tilbyde moderne konference lokaler med plads til 60 personer. Den tilknyttede restaurant Louises Fiskebar tilbyder lækker frisk fisk og andet godt fra havet. Med hotellets faciliteter og centrale placering kunne mulighederne for at sammenstykke din oplevelse nærmest ikke være bedre.

Hotellet har igennem tiden været besøgt af nogle af de største stjerner i verden, fra Marlene Dietrich til John Mayer. First Hotel Kong Frederik sætter en ære i at gøre dit ophold til en første klasses oplevelse.

I samarbejde med First Hotel Kong Frederik, tilbyder Midgaard Event at gøre din oplevelse til noget helt særligt. Prøv evt. vores mordmysterier, hvor jeres middag kombineres med en dramatisk oplevelse, leveret af vores dygtige skuespillere og hvor i som gæster skal agere detektiver og opklare en mordgåde. Eller hvorfor ikke benytte mulighederne for at komme lidt uden for, på et efterforsknings mysterium med CSI: Efterforskningsteam, hvor i kommer helt tæt på Københavns underverden.

Grib chancen og kontakt os allerede i dag, for at høre mere om hvordan vi kan skræddersy en spændende og anderledes oplevelse for jer.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event