Comwell – Korsør

Comwell Korsør tilbyder professionelle mødefaciliteter med stor kongressal samt wellness og natur, i form af svømmehal med boblebad og en stor idyllisk park. Midgaard Event byder her på både udendørs og indendørs events.

  • Vestsjælland
  • 10 - 800
  • 270
33 23 95 75

Comwell – Korsør

Comwell Korsør tilbyder professionelle mødefaciliteter med stor kongressal samt mødelokaler og grupperum i alle størrelser. Deres konferencelokaler har alle direkte adgang til parken, og konferencesalen med tilhørende scene kan rumme helt op til 800 deltagere.

Faciliteterne til at afholde kongresser og konferencer er upåklagelige. Der er mulighed for ADSL opkobling i alle lokaler og alt i moderne AV-udstyr. Den store kongressal har egen scene og avanceret lydanlæg. Alle plenumlokaler har direkte adgang til terrasse, med dertilhørende fantastisk udsigt.
Comwell Korsør er nemt at komme til og har 18 hullers golfbane i baghaven. Hotellet tilbyder bl.a. professionelle mødefaciliteter og 135 moderne og velindrettede værelser.

Derudover forefindes et lækkert nyrenoveret svømmehalsområde med dampbad, fitnessrum, sauna, boblebad, swimmingpool og mulighed for at booke tid til en wellness-behandling hos en af deres professionelle behandlere, bibliotek, vinkælder, multibane, clockgolf og petanque.
Comwell Korsørs á la carte restaurant lægger fokus på energien og næringen i det enkelte måltid.

Deres køkkenchefer har i tæt samarbejde med cand. scient i human ernæring Louise Meng udviklet et kost-koncept, der har fokus på sundhed og ernæring. Når vejret tillader det, grilles der på den store grillterrasse.

Midgaard Event sørger for det forfriskende afbræk på dagen, og arrangerer enten Dysten eller Team 007 udendørs, der aktiverer både de kreative evner såvel som den fysiske duelighed. Er årstiden ikke til det, er der mulighed for at prøve kræfter med mafiaspillet Godfather Cluedo.

Nyd det professionelle og moderne samtidig med at Midgaard Event gør dagen anderledes og spændende.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event