Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord tilbyder konferencefaciliteter i klassisk arkitektur fra 1907 der mødes med den tidløse indretning omgivet af udsøgt natur. Oplev samspillet mellem datid, nutid og natur, mens Midgaard Event sørger for udfordrende oplevelser.

  • Trekants området
  • 10 - 230
  • 267
33 23 95 75

Hotel Koldingfjord

Omgivet af skøn grøn natur, med første klasses udsigt over Kolding fjord og tæt på Kolding by, finder man det luksuriøse Hotel Koldingfjord, som tilbyder konferencefaciliteter, hotel og restauration. Her kan mødedeltagerne nyde vandets brusen, de velholdte faciliteter og den udsøgte forplejning, mens Midgaard Event sørger for en uforglemmelig oplevelse.

Hotel Koldingfjord er opbygget i den klassiske stil fra det tidlige 1900 tal, mens den indvendige indretning er tidløs dansk design med moderne konferencefaciliteter. Sammen med de overdådige omgivelser og udsigten over Kolding fjord, giver dette næring til sjælen og danner gode rammer for aktiviteter inde som ude.

Disse dejlige grønne omgivelser, lige ned til vandet, vil være oplagt at benytte i pauserne fra jeres arrangement i selskab med Midggard Event. Vi vil sørge for udfordrende udfoldelse så som Dysten med bueleg og balancebom i samspil med et godt eventyr. Hvis man derimod hellere vil udfordre sine kreative sider og elsker gode mord mysterier med trusselsbreve eller auktioner, så vil Mord I Casino Fortuna, Testamentet eller Baron Bartholdys Antikvitets-Auktion passe perfekt ind i Hotel Koldingfjords herskabelige rammer.

Hvis I har lyst til at prøve kræfter med aktiv udfoldelse eller løse gåder og er klar på en utraditionel event, hvorfor så ikke tage chancen?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event