Kragerup Gods

Historiske og smukke rammer, skaber de perfekte muligheder for at holde konference, møde, firmafest og meget andet. Med gode muligheder for aktiviteter kan vi give jer en anderledes og spændende oplevelse i sent vil glemme.

  • Vestsjælland
  • 5 - 250
  • 115
33 23 95 75

Kragerup Gods

Kragerup Gods tilbyder moderne faciliteter til konferencer, møder, fester eller andre arrangementer. Den fantastiske Restaurant Blixen serverer lækker mad tilberedt af lokale råvarer og hotellets 57 værelser sætter rammerne for det perfekte ophold.

Kragerup Gods er et moderne bæredygtigt gods, med en rig historie. Godsets historie kan spores tilbage til 1327 og selvom alle bygninger er renoveret siden, emmer stedet af historie. Stedet har sågar en Hvid Dame som siges at gå igen på godset.

Kragerup Gods er den perfekte ramme for at afholde et af Midgaard Events mordmysterier, hvor vores dygtige skuespillere fortæller en dramatisk historie, og i som gæster skal opklare hvem der er morderen. Skal det være mere aktivt, kan 007 Cluedo eller Godfather Cluedo være en god mulighed, hvor i igennem forskellige opgaver dyster om at finde morderen, mordvåbnet og gerningsstedet. De omkringliggende arealer giver også rig mulighed for nogle af vores udendørs events som Dysten.

Stedet tilbyder derudover gode muligheder for andre aktiviteter som Fodbold-gold, High roping bane, bueskydning og meget mere.

Så hvorfor ikke gribe chancen og lade Midgaard event arrangere et anderledes, underholdende og spændende event for jer.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event