Houens Odde

Lidt nord for Kolding strækker Houens Odde sig som en tange ud i fjorden, hvor man her i de skønne omgivelser finder Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter. Få en uforglemmelig dag fyldt med aktiv og kreativ udfoldelse

  • Trekants området
  • 5 - 1000
  • 124
33 23 95 75

Houens Odde

Houens Odde hævede sig efter den sidste istid op af fjorden og er i dag en fastlagt tange omgivet af vand på alle sider. På denne tange mellem Hovens Skov og marker så langt øjet rækker, finder man Houens Odde kursus- og Oplevelsescenter, der tilbyder en kombination af hyggelige træhytter, professionelle konferencefaciliteter og overnatningsmuligheder. Så længe man selv er villig til at samle tallerkenerne for bordenderne, sove i 4-mads værelser, og lægge sit egt sengebetræk åpå. Her kan mødedeltagerne få næring til sjælen og nyde den overdådige natur, mens Midggard Event sørger for underholdning og udfordring.

Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter bruges dog ikke kun som konferencecenter, men også som Spejdercenter. Denne kombination af hyggelige træhytter, gode konferencemuligheder giver en helt speciel inspirerende atmosfære, der får tanker til at flyve frit og være innovative. Derudover arbejder Houens Odde ud fra værdier, som at den bedste indlæring sker ved at aktivere flest mulige sanser, hvilket også har en effekt på stedets ånd.

Houens Odde Kursus- og oplevelsescenter nyder ikke bar godt af at have overdådige omgivelser, men ejer også en god del af denne natur, hvilket gør dette til et oplagt sted at boltre sig og udnytte til fulde. Hvis aktiv og udfordrende udfoldelse er noget for jer, er disse rammer, sammen med Midgaard Event, perfekte til at give jeres arrangement en ekstra dimension. Så hvis I er til eventyr i stil med Ringenes Herre, hvor skoven skal befries gennem en række udfordringer, vil Midgaard’s event Ad Gandalfs Veje være oplagt. Der er også rig mulighed for aktive udfordringer gennem andre eventyr med enten Dysten, KanoDysten eller en god aktion baseret Middelalderfest, hvor Danmark er splittet i flere kongeriger i evig strid.

Alle disse muligheder som Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter tilbyder befinder sig få km fra Kolding og er nemt fremkommeligt fra hele landet. Så hvis I er friske på natur, der giver næring til sjælen og udfordrende underholdning, hvorfor så ikke gribe chancen?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event