Middelalderlandsbyen

I Middelalderlandsbyen kan I opleve, hvordan tingene foregik i middelalderen og nyde den skønne grønne natur, mens Midgaard Event supplerer med sjove og udfordrende oplevelser.

  • Storkøbenhavn
  • 1 - 40
33 23 95 75

Middelalderlandsbyen

I den grønne kile i Brøndby mellem masser af skøn grøn natur finder man Middelalderlandsbyen, der tilbyder at give et indblik i middelalderen med sjov, aktiv og kreativ udfoldelse. Dette oplevelsesrige sted består af syv huse og en kirke, hvor der er gadekær, haver og tofte omkring byen. Middelalderlandsbyen er en levende by, hvor man ikke bare kan opleve bygningerne, men også hvordan mennesker levede og arbejdede i middelalderen.

Middelalderlandsbyen skaber en helt speciel atmosfære og giver jer oplevelsen af at være tilbage i middelalderen, hvilket er med til at givet jeres event en ekstra dimension. Føl jer som en del at et eventyr, løs udfordrende og aktive opgaver i en verden af riddere, troldmænd, prinsesser og fæle monstre, hvor Frydenborg skoven skal befries med Midgaard’s event Ad Gandalfs Veje. En anden velegnet mulighed vil være en Middelalderfest med Midgaard’s event Den Muntre Kro. Her får I på den ene side får god mad, stemning, gakket servering og rød tråd til eftermiddagens teambuilding, og på den anden side sjove konkurrencer, hvor man ser kollegaerne fra en underholdende side. Middelalderlandsbyen danner de perfekte rammer for disse events, da der er masser af plads til aktiv udfoldelse og den specielle atmosfære forstærker følelsen af at være en del af et eventyr.

Disse fantastiske muligheder befinder sig nær Brøndby, som er beliggende ca. 15 min. kørsel fra København og Middelalderlandsbyen er placeret midt mellem Køgebugtmotorvejen og Holbækmotorvejen, hvilket gør det nemt for alle at komme til og fra.

Så hvis I er klar på at være en del af og skabe jeres eget eventyr, hvorfor så ikke gribe chancen for en utraditionel event?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede konference-event pakke

Bestil Midgaard Event