Pakhus 11

Pakhus 11 er et smukt  kulturhus, ideelt til store temafester. Bygningen ligger tæt på skønne Langelinie i området Sdr. Frihavn og i gåafstand fra Østerport.

  • København
  • 10 - 300
33 23 95 75

Pakhus 11

Pakhus 11 har været igennem en større forvandling fra tidligere elektrisk centralstation, til det smukke kulturhus, det er i dag.

Bygningen ligger tæt på skønne Langelinie i området Sdr. Frihavn og i gåafstand fra Østerport. Den rustikke bygning, som emmer af kulturhistorie og har en enestående beliggenhed lige ud til kajen, danner i dag rammerne for en række forskellige events og finkulturelle arrangementer.

Med højt til loftet, rå mure og linned der hænger fra loft til gulv, skaber den store sal i Pakhus 11 en utrolig æstetisk oplevelse, og lokalets store døre giver mulighed for en fantastisk udsigt til vandet. Foruden den store selskabssal, har Pakhus 11 en mindre sal med bar, dansegulv og en lille scene som er perfekt til en god fest efter middagen.

Hvis man er på udkig efter en utraditionel konference med en ekstra dimension, og søger noget nyt og spændende, er dette kulturhus værd at overveje. Den store sal kan rumme godt 300 personer og i pauserne kan man få forfriskninger og kaffe i den lille sal. Kombinationen af de to sale, gør også Pakhus 11 til et oplagt sted at holde en gennemført temafest.

Der er rig mulighed for, at udsmykke og dekorere den store sal i det omfang man kunne ønske, for eksempel i et fedt pirattema, som Midgaard Event før har arrangeret i denne sal. Kun fantasien sætter grænser for jeres næste temafest i Pakhus 11, så ønsker I en sjov virkelighedsflugt fra hverdagens travlhed, så kontakt Midgaard Event for at høre mere.

Mulighed for: op til 300 spisende gæster i den store sal
Velegnet til: Utraditionel konference og temafester, så som piratfest eller James Bond fest

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede konference-event pakke

Bestil Midgaard Event