Østrig – Schloss Hernstein

Schloss Hernstein er et af Østrigs største konferencecentre med hotel, restauration og rekreative faciliteter i smukke, historiske omgivelser. Midgaard Event sørger for udfordring, underholdning og teambuilding i en unik setting.

  • Østrig
  • 5 - 150
33 23 95 75

Østrig – Schloss Hernstein

Schloss Hernstein er et inspirerende slotshotel og konferencecenter beliggende 35 km syd for Wien. Anlægget der oprindeligt agerede jagthytte for det habsburgske fyrstehus fungerer i dag som både konferencecenter, hotel og restauration. Det victorianske byggeri består af en blanding af historisk atmosfære og moderne infrastruktur, omgivet af en stor landskabshave.

Schloss Hernstein byder på 74 værelser, 24 mødelokaler, panorama-restaurant, hotelbar og en professionel og imødekommende service. Hotellet tilbyder desuden rekreative faciliteter såsom indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, solarium og et moderne fitness-rum, hvor der er rig mulighed for at koble af efter en lang dag.

De smukke omgivelser, velholdte faciliteter og udsøgte forplejning skaber tilsammen en afslappet atmosfære. Som et af Østrigs største konferencecentre er Schloss Hernstein udelukkende tilgængelig for seminardeltagere. Dette sikrer gode arbejdsforhold med plads til fordybelse og læring.

Når jeres arbejdsdag er ovre sørger Midgaard Event for de kreative udfordringer, der får jer til at tænke i nye baner. På denne lokation tilbyder vi bl.a. vores udendørs-events og mordmysterier. Vi udnytter slottets rammer til fulde og byder på udfordringer, underholdning og teambuilding – alt imens I får en velfortjent pause og mulighed for at udnytte jeres kreative, såvel som strategiske evner.

En unik event kombineret med Schloss Hernstein alsidige faciliteter, kan skabe den optimale ramme for en mindeværdig, uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event