Imperial Riding School Vienna Hotel

Oplev et historisk hotel i Wien med restauranter, indendørs swimmingpool og gårdhave, nær Belvedere Palace og centrum. Midgaard Event sørger for udfordring, underholdning og teambuilding i denne unikke, historisk setting.

  • Østrig
  • 5 - 500
33 23 95 75

Imperial Riding School Vienna Hotel

Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel er et historisk kompleks, beliggende tæt på Belvedere Palace i centrum af Wien. Det neo-klassiske hotel, der oprindeligt agerede militær rideskole tilbage i 1850, afspejler mere end nogen andre wienske hoteller, byens kejserlige fortid. Med let adgang til offentlig transport og en placering tæt på berømte seværdigheder, er der ingen bedre måde at udforske Wien på.

Imperial Riding School Renaissance byder på moderne faciliteter, der er oplagte til møder og konferencer. 369 komfortable værelser med klimaanlæg, et wellness-område med indendørs pool og en førsteklasses service, gør hotellet til det perfekte valg for forretningsrejser. Hotellet rummer desuden to restauranter, med østrigske retter og grill-specialiteter, en bar og en unik gårdhave.

Midgaard Event tilbyder konstruktive og kreative udfordringer, der giver et frisk pust til krop og sind. Vores brede vifte af event-tilbud resulterer i fornyet energi, og et styrket samarbejde på tværs af etablerede grupperinger.

Vi benytter Imperial Riding School Renaissance’s historiske kontekst til, at arrangere stærke teambuilding-aktiviteter via vores mordmysterier. Disse events har den gode historie i højsædet, hvor I er hovedpersoner og heltene der skal opklare et mord.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event