Østrig – Hotel Sacher

Oplev Hotel Sachers 5-stjernede luksushoteller i Salzburg og Wien. Hotelkæden muliggør bl.a. afvikling af konferencer og byder på restaurant, bar/cafe, samt spa og wellness. Vi sørger for mindeværdige oplevelser i disse traditionelle rammer.

  • Østrig
  • 1 - 300
33 23 95 75

Østrig – Hotel Sacher

Hotel Sacher er en hotelkæde bestående af 5-stjernede luksushoteller, i henholdsvis Salzburg og Wien. De klassiske huse kombinerer tradition og luksus med komfort og nydelse. Hotelkæden søger dog en kontinuerlig udvikling, og har derfor de mest moderne standarder inden for luksus-klassen.

Det klassiske Hotel Sacher Wien blev åbnet i 1876. Hotellet ligger centrum af byen, tæt på gågaden og Wiens Statsopera. Hotel Sacher Salzburg ligger tilsvarende i hjertet af Salzburg, ved floden Salzach. Begge eksklusive hoteller tilbyder den perfekte base for et behageligt ophold, i hver af disse smukke byer.

Hotel Sacher muliggør afvikling af konferencer og arrangementer, og byder udover værelserne, på suiter, restaurant, bar/cafe, samt spa- og wellness-områder.

Midgaard Event tilbyder et afbræk, der giver luft til krop og sind, og sørger for kreative udfordringer og underholdende indslag, der både kan få jer til at tænke ud af boksen, og styrke jeres samarbejde.

På Hotel Sacher er der bl.a. mulighed for at afvikle vores mordmysterier. Disse events har teambuilding i højsædet og baseres på den gode historie, hvor I er hovedpersoner, og heltene der skal opklare mordet.

Vi udnytter hotellerne til fulde og byder på udfordringer og teambuilding – alt imens I får en velfortjent pause, og mulighed for at udnytte jeres kreative og strategiske evner. Jeres valg af en unik event kombineret med Hotel Sacher, kan skabe grundlag for en mindeværdig, uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event