Sinatur Gl. Avernæs

Hold jeres arrangement sammen med Midgaard Event på Sinatur Gl. Avernæs. Vi sørger for, at I får en konstruktiv arbejdsdag i smukke omgivelser, med alsidighed og teambuilding som inspirator.

  • Fyn
  • 5 - 150
  • 120
33 23 95 75

Sinatur Gl. Avernæs

Hotellet byder på professionelle konference- og kursusfaciliteter, og har alt tilbehør fra mørklægningsgardiner til av-teknik, og tilhørende loungelokaler til afslapning og underholdning.

Naturen omkring Gl. Avernæs opfordrer i den grad til aktivitet. Stedet er omgivet af vand og grønne områder, og giver mulighed for at kombinere arbejdet med alsidige aktiviteter. Uanset om man afholder et par timers møde eller flere dages kurser, opfordrer vi jer til, at benytte jer af de muligheder der ligger lige uden for døren.

Midgaard Event tilbyder det afbræk der giver luft til krop og sind, efter mange timers intens koncentration. Vi udnytter den idylliske beliggenhed til at arrangere teambuilding aktiviteter, i form af f.eks. Team 007 eller Ad Gandalfs Veje, hvor I får muligheden for at kæmpe med og mod hinanden, samtidig med I har det sjovt og får en portion frisk luft.

Hvis årstiden ikke er til udendørsaktiviteter, kan vi invitere jer til det klassiske Mordmysterie, hvor gådeløsning og strategisk samarbejde udgør nøglen til en sjov og aktiv dag, i stemningsfulde Sherlock Holmes inspirerede rammer.

Gl. Avernæs afrunder jeres arrangement med mad inspireret af det gamle nordiske køkken, suppleret af årstidens naturligt tilgængelige råvarer. De gør en ære ud af at forny både menu og viden, samtidig med, at man efterstræber at bevare en rød tråd med det traditionelle fynske.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event