Sinatur – Haraldskær

Nyd de fantastisk smukke omgivelser ved herre gården, og oplev en sjov og udfordrende teambuilding-dag i naturen sammen med Midgaard Event. Med havet og den naturlige idyl omkring Hotel Haraldskær byder vi op til udfordringer og aktivitet.

  • Trekants området
  • 5 - 100
  • 98
33 23 95 75

Sinatur – Haraldskær

Hotel Haraldskær er en gammel herregård fra 1436 beliggende ved vandet i Vejles idylliske natur. Konferencelokalerne i den gamle, rustikke stil giver mulighed for arbejdsro og fordybning i kombination med moderne tekniske faciliteter. Midgaard Event tilbyder aktiviteter og teambuilding i de naturskønne omgivelser, som supplement og inspiration til en lang arbejdsdag på herregården.

Hotel Haraldskær er bygget som en klassisk herregård, med tilhørende riddersal og en stor charmerende gårdhave. Lokalerne er bevaret i deres originale form, og man kan således holde et møde ved kaminen, eller afvikle en konference i riddersalen. Alle moderne installationer er sidenhen blevet tilføjet, således at herregården indeholder alt der skal til for at afvikle en professionel konference. Hotellets opholdsrum er indrettet som hyggelige stuer med klaver, bløde sofaer og kunst på væggene, der bidrager til charmen og roen på stedet.

Haraldskær er omgivet af både vand, store plæner og gamle parkarealer, og der er således god mulighed for at nyde naturen der omgiver hotellet. Midgaard Event tilbyder her teambuildingaktiviteter, i form af f.eks. Kano-Dysten og Den Muntre Kro, hvor I kommer ud i det fri, og får mulighed for at røre jer, og udfordre jeres kreative side. Vi tilbyder at stå for det praktiske mht. arrangementet, samt at sikre, at I bliver underholdt, udfordret og inspireret, som et kærkomment afbræk på en intens arbejdsdag.

Som afrunding på dagen tilbyder Haraldskær at kræse for jeres smagsløg, med klassiske menuer suppleret med specielle danske råvarer. Nyd f.eks. en øl fra Jelling Bryghus, hjemmelavet hyldeblomstsaft, eller den lokale Vesterhavsost.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event