Sophiendal Slotshotel

Et særsyn midt i de jyske søhøjland hvor romantikken og roen kan sprede sig.

  • Østjylland
  • 10 - 115
  • 110
33 23 95 75

Sophiendal Slotshotel

Midt i det jyske søhøjland med marker, søer og bakkelandskaber så langt øjet rækker, ligger Sophiendal Slothotel, hvor der er mulighed for at bruge tiden på lige præcis det, som du har behov for.
I søhøjlandet mellem Ejer Baunehøj og Himmelbjerget finder man det charmerende Sophiendal Slotshotel, som kan tilbyde ro og fred i de bedste renæssance omgivelser. Slottet er bygget af røde mursten og med granit sokkler, hvilket stammer fra den unikke byggestil, som kendetegner denne tidsperiode. Man ser rigt indfattet prydelse af udhuggede sandsten, som er medvirkende til at give en helt speciel og romantisk stemning på stedet. På dette område kan man gå sig en tur i de mange bakkelandsskaber og skove, og det er muligt at støde på både ørne og kronhjorte.
Sophiensdal Slot kan tilbyde konferencelokaler i afslappende og inspirerende omgivelser, hvor der også er mulighed for tilkobling til trådløst internet. Konferencelokalerne er nyindrettet og særdeles velegnede til kreative aktiviteter og nytænkning.
Er du klar på at være snu og og listig, så kan du se, om du kan løse gåden om Testamentet, hvor alle deltagerne er en aktiv del i mordmysteriet, om hvem der har slået Hr. Thomson ihjel. Eller har du mod på at løse mysteriet om, hvordan Baron Bartholdys kone døde og være medvirkende til en auktion af hans kones antikviteter? Så vil Baron Bartholdys Antikvitets-auktion være perfekt for dig. Ikke nok med at Midgaard Event kan tilbyde spændende mordgåder, så er Sophiendal Slotshotel perfekt sted til at løse disse mysterier. I vil kunne mærke, hvordan de gamle renæssancebygninger får mystikken og uhyggen til at krybe helt under huden på jer og være med til at give jer en uforglemmelig aften.
Sophiendal Slotshotel danner rammerne for alt fra teambuiling til firmafester.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Mulighed for overnatning: Antal værelser 34. Antal senge 110

Kendt for: Et særsyn midt i det jyske søhøjland hvor romantikken og roen kan sprede sig
Velegnet sammen med: Testamentet og Baron Bartholdys Antikvitets-Auktion

Bestil Midgaard Event