Esrum Kloster

Det smukke og skønne Esrum kloster danner rammen om fantastiske oplevelsesmuligheder, høj stemning og gode events.

  • Nordsjælland
  • 10 - 180
33 23 95 75

Esrum Kloster

I 1997 åbnede Esrum Kloster for offentligheden. Klosteret blev grundlagt i 1151 som cistercienserkloster, på ærkebiskop Eskils initiativ, men efter reformationen blev de sidste munke overført til Sorø Kloster i 1559, og det meste af klosteret blev revet ned. Kun den bygning, som blev brugt som kongens jagtslot i Esrum, blev bevaret.

Esrum Kloster er i dag en oplevelsesattraktion med mere end 60.000 besøgende om året, og har fantastiske rammer der indbyder til innovative indslag, afslappende refleksioner og storslåede fester. Er man på udkig efter et underholdende middagsarrangement, kan Broder Ru’s Kælder danne rammerne for et af Midgaard Events mordmysterier, som byder på spænding og udfordringer for alle. Klosterets køkken serverer nordisk, sæsonnært og autentisk mad i dejlige og overraskende omgivelser.

Er man på udkig efter en ny dimension til den ellers traditionelle konference, kan man blandt andet benytte den storslåede middelaldersal, som er udstyret med alle de tekniske remedier der er nødvendige.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event