Næsbyholm Slot

Beliggende i naturskønne omgivelser midt på Sjælland finder man Næsbyholm slot. Her tilbydes konferencelokaler, festlokaler og udendørs arealer, hvor der er storslået mulighed for at udfolde sig mens vi udfordrer og underholder.

  • Sydsjælland
  • 15 - 100
  • 68
33 23 95 75

Næsbyholm Slot

Konference i uforstyrret atmosfære og pragtfulde naturskønne omgivelser
Det smukke Renæssance Slot, Næsbyholm Slot, der ligger kun 1 times kørsel fra København, giver mulighed for at afholde kurser og konferencer uden at blive forstyrret af andre gæster eller mulige konkurrenter. Med et deltagerantal på blot 20 personer kan hele slottet, dets herligheder, og de pragtfulde omgivelser nydes. Alle bydes altid personligt velkommen og vises til rette. Den meget personlige og professionelle betjening der hersker i huset, kan næsten henføre en til tiden med “Upstairs – Downstairs” tjenestefolk. Slottets hjemlige og personalets omsorgsfulde nærvær danner en atmosfære af kvalitet og tryghed. Kræves der en vis diskretion under f. eks. strategimøder og forretningsudvalgsmøder er Næsbyholm Slot et oplagt valg – her er altid kun et selskab af gangen.

Team-Aktiviteter
Området omkring slottet byder foruden den store slotspark, på både skov og sø – så ønsker man at blive udfordret ved et teambuilding event, har vi masser af gode forslag til udfoldelse for alle temperamenter. Trænger I til at udfolde jer aktivt med f.eks. balancebommen, Gandalfs puslespil eller bueleg vil Midgaard Events Dysten være oplagt. Og er man en rigtig vandhund er der rig mulighed for udfoldelse i kano på Susåen. Hvis du bedre kan lide at løse gåder, vil der kunne skabe masser af spænding med et af Mordmysterierne. Finder du det til gengæld interessant at møde Charlotte Helene Von Schindel’s genfærd, kan I prøve at opklare og komme til bunds i eventen Næsbyholm Mysteriet, der er skræddersyet til Næsbyholm Slot.

Næsbyholm Mysteriet… et muligt anderledes indslag under middagen
Spillet foregår under middagen, og ledes af professionelle skuespillere. Efterhånden som middagen skrider frem, dukker flere spor op, på mystisk vis og man indvies i slottes lange historie – for her ligger nøglen til gåden! Så mens god mad og vin nydes, og hvor der stadig er plads til snak og hygge ved bordet, får man brug for kløgt og klogskab for at befri Næsbyholm fra sin plageånd – en spændende, sjov og lidt uhyggelig aften.

Mysteriet tager udgangspunkt i slottets over 400 år lange historie og fortælles via fremtrædende historiske personer, som har beboet Næsbyholm Slot igennem årene. Alle hjælper til med at løse gåden om de mystiske ting der sker på Næsbyholm Slot.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event